Kristallimaljat

Käsinhiottua 24% lyijykristallia.

Kastelehti

 

Kastelehti malja Ø23 ja 26cm

Sarjaan kuuluu myös vaasi 21, 24 ja 27cm ja lautanen Ø29cm. Sarja on ollut tuotannossa jo monia vuosia ja sen suosio jatkuu edelleen. Sarjan hiontamalli on ajaton ja siinä kuvastuvat perinteet ja nykyaika. Kastelehti maljan pienempi koko soveltuu hyvin myös kastemaljaksi. Suunnitellut Matti Okkolin. 

Anemone malja  Ø31cm

Anemonen suunnittelun lähtökohtana on ollut vuokko eli Anemone. Sarjan kauniit ja modernit tuotteet ovat kuin vuokon kukkia. Suunnitellut Matti Okkolin. Sarjaan kuuluu myös vaasi 20, 25 ja 31cm.

Iiris malja  Ø23cm

Kesä ja sen auringonpaiste, lämpö ja kauneus ovat olleet suunnittelun lähtökohtana Iiris maljassa. Suunnitellut Karoliina Hokkanen.

Jasmiini malja Ø23cm

Jasmiini malja on suunniteltu samaan aikaan Iiris maljan kanssa. Suunnittelijaa on inspiroinut kesän kauneus, lämpö ja auringonpaiste. Malja on herkkä, kaunis ja kesäinen. Suunnitellut Karoliina Hokkanen.

Kristusmonogrammi malja Ø23cm

Malja on suunniteltu kastemaljaksi. Siihen on käsinhiottu tähti ja risti. Kristusmonogrammi on hiekkapuhallettu sabluunan avulla. Suunnitellut Matti Okkolin.

Laineet malja Ø29cm

Malja on ollut tuotannossa jo vuosia. Sen nimi jo itsessään kuvastaa modernia hiontaa. Suunnitellut Matti Okkolin.

Leijat malja Ø31cm

Leijat maljan hionta on saanut vaikutteita perinteisistä hiontatyyleistä. Malja on ollut tuotannossa jo pitkään, ja nyt se on suunniteltu uuteen aihio malliin. Suunnitellut Matti Okkolin.

Satu malja Ø23 ja 26cm

Perinteitä kunnioittava hiontamalli. 

Selja malja Ø23cm

Selja vaasin hionta on tyyliltään pelkistetty ja se on samalla herkkä ja kaunis. Suunnitellut Karoliina Hokkanen. Sarjaan kuuluu myös vaasi 18cm.

Susanna malja Ø23cm

Susanna vaasin hionta on nykyaikaistettu versio perinteisistä kukka hiontatyyleistä. Suunnitellut portfoliotyönä Satu Loitokari. Sarjaan kuuluu myös vaasi 18cm.

Suvi malja Ø23 ja 26cm

Perinteitä kunnioittava hiontamalli. Kukka hiontamalli on jo vuosikymmeniä vanha ja asiakkat ovat ristineet kukkamallin Riihimäen kukaksi.

Kristallihiomo M. Okkolin Oy
Arolammintie 1

11130 Riihimäki

Ti-Pe 10:00-17:00 ja La 10:00-13:00

Puhelin
050 357 7665

Sähköposti:

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Avainlippu