Kristallivaasit

Käsinhiottua 24% lyijykristallia.

Anemone vaasi

Anemone vaasi 20, 25 ja 31cm

Anemonen suunnittelun lähtökohtana on ollut vuokko eli Anemone. Sarjan kauniit ja modernit tuotteet ovat kuin vuokon kukkia. Suunnitellut Matti Okkolin. Sarjaan kuuluu myös kristallimalja Ø31cm.

Elämänpuu vaasi 25cm

Elämänpuu vaasin nimi kertoo jo vaasin hionnasta. Se sopii lahjaksi varttuneemmalle henkilölle tai vaikkapa nuorelle vastavalmistuneelle. Vaasin toiselle puolelle on hiottu puun taimi ja toisella puolella on täysikasvuinen puu monine oksineen. Suunnitellut Matti Okkolin. Sarjaan kuuluu myös kristallilautanen Ø29cm.

Kastelehti vaasi 21, 24 ja 27cm

Suunnitellut Matti Okkolin. Sarjaan kuuluu myös kristallilautanen Ø29cm ja kristallimalja Ø23 ja 26cm. Sarja on ollut tuotannossa jo monia vuosia ja sen suosio jatkuu edelleen. Sarjan hiontamalli on ajaton ja siinä kuvastuvat perinteet ja nykyaika.

Lahja vaasi 21, 24 ja 27cm

Perinteitä kunnioittava hiontamalli. Kukka hiontamalli on jo vuosikymmeniä vanha ja asiakkat ovat ristineet kukkamallin Riihimäen kukaksi.

Lumi vaasi 20, 25, 30cm

Lumi vaasi on yhden kukan vaasi ja sen malli saa vaikutteita Matti Okkolinin suunnittelemasta Pisara vaasista, joka ei ole tuotannossa enään. Lumi vaasin hionta on rikkaampaa kuin Pisara vaasin hiontamalli. Suunnitellut Matti Okkolin.

Pallokärhö vaasi Ø13cm

Vaasiin on hiottu Kärhön kukka. Hiontaa on vain toisella puolella vaasia. Suunnitellut Karoliina Hokkanen.

Selja vaasi 18cm

Selja vaasin hionta on tyyliltään pelkistetty ja se on samalla herkkä ja kaunis. Suunnitellut Karoliina Hokkanen. Sarjaan kuuluu myös kristallimalja  Ø23cm.

Susanna vaasi 18cm

Susanna vaasin hionta on nykyaikaistettu versio perinteisistä kukka hiontatyyleistä. Suunnitellut Satu Loitokari. Sarjaan kuuluu myös kristallimalja  Ø23cm.

Tulppaani vaasi 18cm

Tulppaani vaasi on nimensä mukaisesti suunniteltu Tulppaani kimppua ajatellen. Vaasi on kokonsa puolesta hyvä juuri yhdelle tulppaani kimpulle. Suunnitellut Matti Okkolin.

Kristallihiomo M. Okkolin Oy
Arolammintie 1

11130 Riihimäki

Ti-Pe 10:00-17:00 ja La 10:00-13:00

Puhelin
050 357 7665

Sähköposti:

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Avainlippu